14 Mart 2008 Cuma

FATOŞDAN ESOŞŞŞAAAAAAAAAAAAAAAA

BEN FATOŞ .ESOŞ BU BLOG KAFAYI YEDİ NE BİÇİM ŞEYLER YAPIYO YA.Bİ KERE YAPTIĞIMI KAÇ KERE KAYDETMİŞ.BEN 1 KERE KAYDETTİM.DELİRDİ BU BLOG YA.ORDASIN BİLİYORUM ESOŞ.YANİ BLOGDASIN.YANIMDA ZEYNEP VAR.DERS ÇALIŞTIR DİYİP DURUYO.SEN DE Mİ YAPTIN BUNDAN DİYO?NEYSE HADİ SEN BLOG ÇALIŞMALARINA DEVAM ET BEN DE BURDAYIM YANİ BLOGDAYIM.

3 yorum:

ayşegül mutfakta dedi ki...

aysegulden fatoşla esoşa :))
selam kızlar yarın tatil oturuyorsunuz galiba madem fırın bozuk canınızda pizza istiyor size ben tavada yapılan bir pizza tarifi vereyim en iyisi. Ama malzemeyi birebir uygulayın yoksa güzel olmaz.
1 yumurta
3 çorba kaşığı yoğurt
3 fincan un
1.5 çorba kaşığı sıvıyağ
bir fiske tuz
yarım pk. kabartma tozu
bütün malzemeyi karıştırın eliniz biraz bulaşacak. hafif cıvık bir hamur olacak. teflon tavayı az yağlayın bu hamuru tavaya koyun iyice bastırarak yayın. elinizi biraz yağlarsanız kolay yayarsınız. sonra üstüne biraz ketçap sıkın yaydırın. pizza malzemesi koyun (salam,sucuk,biber,zeytin,mısır ) neli severseniz artık. en son kaşar peyniri rendeleyin onu serpiştirin. tavayı kapağıyla kapatın. altını yakın önce 1 dk. harlı ateşte sonra kısık ateşte 10 dk. pişirin. sonrada afiyetle mideye indirin. hadi yapın yazarsınız nasıl olduğunu :)

Adsız dedi ki...

fatoş kızım sen konu ayracı yapmışın onun için böle her konunu arasında güsel olmuş işte bence ,ayşegül ablanın tarifini bugün deneyek bi olur mu.ben msnye girdim ama sen yoksun .AYŞEGÜL abla tarifini muakkak deneyecem yorumumuda yazrım .

ayşegül mutfakta dedi ki...

canım yüklemeyle ilgili sorunu bugün kardeşime sorucam zira böyle hatalar çıkınca bana yardım eden odur. cvpı yazarım sana

ESOŞ İLE FATOŞUN BALIKLARI :)