15 Mart 2008 Cumartesi

PİŞMİŞ VE ÇİĞ HALİ


YAPILIŞI:bütün malzemeleri karıştırın bunu yağlı tavaya yerleştirin.önce harlı ateşte daha sonra kısık ateşte pişirin.böylece afiyetle atıştırın.
PÜF NOKTA:hamuru tavaya ince yayın.(biz buna dikkat etmedik, altı kıtır kıtır üstü yumuşak oldu:))TARİFİN ASIL SAHİBİ AYŞEGÜL ABLADIR.

7 yorum:

akasyakokusu dedi ki...

geldim işte fatooooşşş:)))ayıp ediyosun davete icabet edilir tabi..ama ben sen gel demesende bana yazan herkese nezakat icabı iadeye giderim.
fatoşcum ben blogcuda iki senemi doldurdum ilk gözağrım ikinci blogum ve senin yazdığın blogspotum var..her telden çalıyorum yani.son birkaç aydırboynum ve belimdeki fıtık elişi yapmamı engelliyo gerçi elimede alamıyorum çocuklarım yani üç tane daltonum değişik saatlerde okula gelip gidiyor haliyle hep ayakta oluyorum.burda fazla takılamıyorum anca yorumlarıma iade gidiyorum zaten genelde karşılıklı yazıştığım kişiler zamanım olursa arada diğer blogları dolaşıyorum.
pizzan nefis görünüyor aynısıını bende yaparım pratiktir çünkü sen bana bakma her zaman gel bende koşa koşa gelirim sana..
hadi buyur gel çay içelim peynirli poğaçada yaptımdı

ayşegül mutfakta dedi ki...

ooo kızlar süpersiniz aferin size..ilk pizzanız ama harika olmuşş elinize sağlık fotograflarada ayrıca bayıldım çok güzel bir fikir bütün malemeyi fotograflamak sizde gelecek var :) hadi bakalım devamını bekliyorum sizden öpüyorum fıstıklar

ayşegül mutfakta dedi ki...

tarifteki kıtırlık şundan kaynaklanmış olablir kızlar ilk başta harlı ateşte fazla tutmuş olabilirsiniz birdahaki sefere daha az harlı ateşe 1 dakikayı geçirmeyecek şekilde tutun sonra altını iyice kısın mum ışığı gibi olsun. ara sıra kapağını kaldırıp kontrol edersiniz
bende yaptım dün :)bir ara resimleyip yayınlarım tarife ordan bakarsınız

Adsız dedi ki...

kızlar günaydın şablon çok güzel olmuş hehe derlemiş toplamışınız yani.elinize sağlık ya ayarlarda yada yerleşimde sanırım yazı tipi ve renklerini tıklarsanız anasayfanız görünüyor üsttede renk butonları karıştırın oraları ve yazı fontlarını renkleriyle oynayın biraz isterseniz..
ben eskisine göre daha güzel diye oy verdim bilee..bir dahaki sefere çok güzelll diye oy vericem..
hadi canlarım size günaydın dedim kahvaltımı yapam ben bugün iş çokkk:))

meltem dedi ki...

merhaba pizza tarifiniz güzel olmuş kendisi de eminim güzeldir blogunuz gözel olmuş bu arada ben meltem:d herkese selam

Adsız dedi ki...

meltem sen bizim okuldaki meltem misin hani fatoşun sınıf arkadaşı ben esoş bu arada

Adsız dedi ki...

esma ewt bizim sınıftaki meltem yorum yazmaya çalışıyodu sonunda yazabildi herkese hayırlı pazarlar bu arada

ESOŞ İLE FATOŞUN BALIKLARI :)