12 Ağustos 2008 Salı

DÜŞLERİMİN PRENSİ DİZİSİ


Bu diziyi çok seviyorum bu arada ben esoş.çok güsel bir kore dizisi saraydaki mücevherden sonra hangi diziyi izlerim diyodum ama düşlerimin prensi unutturdu nerdeyse
KONUSU:
Uzak doğunun görkemli saraylarından çağdaş zamanlara taşınan romantik bir komedi… “Düşlerimin Prensi…” Kore’nin son kraliyet ailesinin 21. yüzyılda da hakimiyetini sürdürdüğü hayalinden yola çıkarak hazırlanan 24 bölümlük sürükleyici bir dizi…Kore veliaht prensi Yi Shin (Joo Ji Hoon) ile eşi Shin Chae-Kyeong’un (Yoon Eun Hye) hikâyesinin anlatıldığı dizi, aşk, ihanet ve saray entrikaları üçgeninde, romantizmle komediyi çarpıcı bir şekilde harmanlıyor.Dizi, 1911’deki Japon işgaline kadar Kore’yi yöneten ve bu kuşatmadan sonra bir daha kendini toparlayamayan Kore’nin son kraliyet ailesi model alınarak hazırlanmış. Kore televizyonu (MBC) yapımı dizi, pek çok ülkede televizyon seyircisiyle buluşmuş ve birçok ödülün de adresi olmuş.28 Temmuz’dan itibaren hafta içi her gün, 17.30’da, TRT 1 izleyicileriyle buluşmaya başlayacak olan dizinin senaryosunu In Eun-A yazdı, yönetmenliğini ise Hwang In-Roi yaptı. Aşklar, ihanetler, entrikalar, skandallar ve sansasyonlarla harmanlanan bu romantik komedinin diğer rollerinde, Sung Ji Hyo, Kim Jeong Hoon, Lee Yoon Ji, Jeon Ji Ae, Dan Ji, Kang Nam Gil, Im Ye Jin, Kim Suk, Kim Sang-Joong, Kim Hye-Ja, Song Seung-Hwan, Shim Hye-Jin, Yoon Yoo-Seon, Choi Bool-Am, Nah Eun-Kyeong, Kwon Yeon-Woo yer alıyor.

1 yorum:

akasyakokusu dedi ki...

oyy kızlar naz eyleme diyecektim neydi o türkünün devamı..Haa değirmen üstü çiçek ooyy kızlar naz eyleme orak getirin biçek ölürem kızlar naz eyleme..
kızlar uğramışsınız canlarım saolun varolun..kime gittim ne yazdım inanın bilemedim şimdilik sizi öpüp gideyim sonrada sık sık gelmeye çalışırım..hayırlı ramazanlar annenize selamlar..

ESOŞ İLE FATOŞUN BALIKLARI :)